Arbeidsmarkt voor iedereen
Arbeidsmarkt voor iedereen

Daan de Kort - VVD

Samen met werkgevers mensen aan het werk helpen

Daan de Kort - VVD
Voor de nieuw gekozen Tweede Kamer staan belangrijke maatschappelijke thema’s op de politieke agenda.  Het manifest ‘Arbeidsmarkt voor iedereen’ beschrijft één van de opgaven voor de komende jaren. Hoe kijken Tweede Kamerleden naar dit manifest? Wat verwachten de verschillende politieke partijen hiermee te doen? Drie vragen over het manifest aan Daan de Kort, namens de VVD.

1. Onderschrijft u het manifest, en waarom?

De VVD ondersteunt de oproep van het manifest om met publieke en private partijen mensen aan het werk te helpen. Het is ontzettend belangrijk dat mensen mee kunnen doen in de maatschappij en dat we hun talenten waarderen. Cedris, FME, VHG en BKN doen hiermee een belangrijke en waardevolle oproep.

"Het is ontzettend belangrijk dat mensen mee kunnen doen in de maatschappij en dat we hun talenten waarderen."

2. Wat wil uw partij ten aanzien van een inclusieve arbeidsmarkt terugzien in het regeerakkoord?

Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is het door de coronacrisis moeilijk geworden om aan het werk te komen. In het economisch herstel is ook aandacht nodig voor deze groep. Samen met werkgevers moeten we hen weer aan het werk helpen.

3. Welke rol ziet u voor uw partij de komende vier jaar om die arbeidsmarkt voor iedereen te realiseren?

De VVD vindt dat ieder mens eigen talenten heeft. We kijken naar wat mensen wél kunnen en willen dat zij de kans krijgen die talenten te ontwikkelen. Daarvoor is goede samenwerking met werkgevers cruciaal. De VVD wil zich daar hard voor maken.

Delen

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Doek van Cedris:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06–20 29 53 69.

Mogelijk door: AramPro en Lexenzo

Arbeidsmarkt voor iedereen - 2021©